FOOD COURT *winner

Location

Year

Size

Geneva, Switzerland

2021

816m²/ 8.780ft²

We were invited to a private design competition to create a food court in the watch-making municipality of Geneva in a brand new building dotted amongst Rolex, Patrick Philippe and Piaget buildings. 
 
We designed the bar as a sculptural centre point to help attract customers as they walk along the promenade while creating a landmark in this famous neighbourhood. The surrounding kitchen units and seating areas create various intimate settings allowing the users find their spot and melt into it. Stage area, private dining area, space for cooking classes, mozzarella atelier and mini organic market are all other features that we introduced to the design to create a memorable experience for guests. 
 
We are delighted to announce that we won this competition which we entered in partnership with Crea.

logo-temp_edited.png