CONFIDENTIAL CLIENT OFFICE

Location

Year

Size

Geneva, Switzerland

2021

3030m²/ 32,600ft²

For this confidential client we designed a floor which brings work, play, relax, eat and socialise activities on one here floor.  With a theme of Japan meets Switzerland, we created various zones:

- A touchdown area supported with enclosed, semi-enclosed meeting spaces, phone booths.

- A games area: a huge dedicated zone for play and socialise from board games to F1 simulators.

- A sunset cafe catching the best rays of sun and creating a relaxing atmosphere.

- A large restaurant for staff where we create variety to encourage usage all day. Offer flexibility for multifunctional use.

- A business lounge; An inviting destination; a club-house where people love to spend time to unwind.

- A terrace with a huge green space where work and socialising is extended outside along with relaxing.

logo-temp_edited.png