MICROSOFT OFFICE LONDON

Project Designer  for HLW​ 


A NEW STATE OF THE ART CAMPUS STYLE WORKPLACE FOR MICROSOFT IN THEIR NEW LONDON HOME. A SENSE OF CONNECTIVITY, BOTH TECHNOLOGICALLY AND SOCIALLY, WAS HIGHLY IMPORTANT SO THAT WHILST THE FLOORS AND TEAMS WITHIN THEM HAD THEIR OWN SEPARATE IDENTITIES THEY ALSO FELT LINKED WITH THE COMMUNITY AS A WHOLE.

ONE WAY IN WHICH THIS WAS ACHIEVED IS THAT THE SHARED COMMON SPACES WHICH JOIN THE MAIN AREAS HAVE BEEN DESIGNED TO FACILITATE AGILE WORKING, COLLABORATION AND RELAXATION. THERE IS AN OVERALL THREAD THAT RUNS THROUGHOUT THE DESIGN, PROMOTING CONTINUITY ON A LARGE SCALE, WHILST EACH ‘NEIGHBORHOOD’ HAS ITS OWN UNIQUE ELEMENTS.

THE BRAND OF THE COMPANY HAS BEEN SUBTLY INCORPORATED INTO THE SPACE ALONG WITH INTEGRATED TECHNOLOGY THAT ENABLES FLEXIBLE WORKING AND WORKPLACE EFFICIENCY.